Flamingo's in de Groenzoom bij Berkel

Gepubliceerd op 25 januari 2020 om 15:52Onlangs liepen er in de Groenzoom, tussen Zoetermeer, Berkel en Pijnacker, ineens zeven flamingo's. Dat was natuurlijk een leuke verrassing en ik ben samen met mijn fotovriendin dan ook op pad gegaan om er een paar plaatjes van te schieten. 

De flamingo's schenen uit Duitsland te komen en op doorreis te zijn naar het Grevelingenmeer, waar ze broeden. Het waren zes Chileense flamingo's en één Europese flamingo. 

Toen wij aankwamen in de Groenzoom bleken er nog drie flamingo's te zijn. De andere flamingo's waren inmiddels vertrokken. Het was erg druk met fotografen, maar al snel hadden we een mooi plekje waar vandaan we de vogels mooi konden fotograferen. We hebben er lustig lekker op los geklikt. Het was berekoud, ik snap echt niet dat de flamingo's niet lekker naar warmere oorden vertrekken, dus na een uurtje hielden we het voor gezien. De flamingo's ook trouwens, die gingen een middagdutje doen en bewogen niet meer.

Thuis natuurlijk de foto's bewerkt en ik ben erg blij met het resultaat. Hierboven een paar uit de serie foto's die ik van de flamingo's heb gemaakt.

 

Meer foto's zijn te vinden op: https://www.flickr.com/photos/phootomania/albums/72157712847827537

U kunt mij ook volgen op Facebook: https://www.facebook.com/irisharm/?ref=bookmarks


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.