Amsterdamse waterleidingduinen

Gepubliceerd op 7 februari 2020 om 21:23Samen met mijn lieve fotovriendinnetje lekker door de Amsterdamse Waterleidingduinen gestruind. Wat is het toch een mooi gebied. Ik heb genoten. Ik heb verschillende vogels, herten en een paar vossen van dichtbij kunnen fotograferen. Het was prachtig weer en in de zon en uit de wind konden we gezellig aan het water lunchen zonder jas. 

Voor de gelegenheid dat ik allebei mijn camera's meegenomen. De Canon 5D mark 4 en de 7D mark 2. Samen met mijn Canon 100-400 telelens en mijn 24-105 portretlens. Wat heb ik genoten van het fotograferen met deze camera's. Ik heb ze net aangeschaft en word er heel blij van.

Hierboven een impressie van ons bezoek aan de AWD.

 

Meer foto's van mij zijn te vinden op: https://www.flickr.com/photos/phootomania/albums/72157713030142668

U kunt mij ook volgen op Facebook: https://www.facebook.com/irisharm/?ref=bookmarks


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.